Сексапилна блондинка е новото гадже на Валери Божинов,  видяха папараците

...
Сексапилна блондинка е новото гадже на Валери Божинов,  видяха папараците
Коментари Харесай

Папарашки удар: Новата на Божинов – клонинг на Нора Недкова

Сексапилна русокоска е новото гадже на Валери Божинов,  видяха папараците на „ България Днес “.

Те засякоха Божигол и новата му възлюбена с центъра на София. Нападателят на Левски употребява част от свободното си време, с цел да заведе обичаната си на шопинг. Божинов паркира своя нов Mercedes в една от уличките в центъра на столицата, а мадамата отпраши към скъпарските магазини.

Шопингът на новата възлюбена на Валери не продължи дълго. Само след няколко минути тя излезе с торбичка в ръка. Русата кокона на Божинов е същинска хала. Въпреки че се бе маскирала с очила и необятни облекла по тялото си, отдалеко проличава че е супер попадение. Хората които наобиколиха колата на Валери шушукаха, че наподобява на плеймейтката Нора Недкова. Мацката е модифицирана крепко - дупето е супер апетитно и отдалеко е видно, че има силикон в гърдите, освен това кубиците са много. Разбира се има хиалурон в устните.

След шопинга  Валери и сексапилната русокоска отпрашиха към един от жилищата на футболиста. По време на късата разходка из столицата двамата не стопираха да приказват и да се гледат влюбено.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР